Startside Op Feedback Søg Links Kontakt                                               

   

 Startside
Op
Danoline Fotogalleri
Danoline Produkter

Tilbage til forsiden

Danoline lofter er udviklede af Danogips, der er Skandinaviens førende producent af gipsplader. Danogips' ekspansive indsats indenfor produktudvikling, produktion og markedsføring af bygningskonstruktioner i årtier har gjort selskabet til en respekteret samarbejdspartner indenfor alle typer af byggeri i Nordeuropa.

Danoline produkterne produceres på en højteknologisk fabrik i Danmark, hvor præcision og kvalitet er nøgleord, der sikrer vore kunder en optimal ydelse og produkter der lever op til kravene fra det professionelle marked.

Produkterne opfylder markedets høje krav til design, akustik, miljø og individuelle løsninger. Gennem et tæt samarbejde med arkitekter i en række europæiske lande, sikres opfyldelsen af markedets behov. Mange års erfaring med loftssystemer i gips, har bidraget til Danoline konceptet og gør Danogips til den ideelle sparringspartner i forbindelse med montering og anvendelse af naturens lofter til nyskabende byggeri.

SAKI Interfinish arbejder tæt sammen med Danogips om bedst mulig anvendelse gipslofter i forbindelse  med indretningsentrepriser. Derfor kan vi tilbyde vore kunder de mest optimale løsninger til ethvert byggeri.

Tilbage    Danoline Fotogalleri   Danoline Produkter

Send e-mail til cb@interfinish.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 15. januar 2010