Startside Op Feedback Søg Links Kontakt                                               

   

 Startside
Op
Dampa Produktkatalog
Dampa Fotogalleri

Uddrag af DAMPA’s idégrundlag

Vision
DAMPA vil være en førende producent og markedsfører af metaloftsystemer med baggrund i markedernes behov og ønsker. Vi vil gå forrest inden for udvikling af produkter, løsninger, teknologi og design - og vi skal gøre det til vores kendemærke. Gennem kundeorienteret projektbearbejdning vil vi sikre kunderne den optimale løsning på udvalgte markeder inden for udvalgte segmenter. DAMPA skal være en arbejdsplads, der tiltrækker, fastholder og udvikler medarbejdere i en virksomhed med langsigtet fokus på profitabel vækst.


Mission
DAMPA’s aktiviteter har til formål at tilfredsstille specifikke behov hos definerede målgrupper på basis af klart erkendte kompetencer:


Behov
DAMPA opfylder behovet for loftbeklædning med et bredt spekter af tilknyttede, supplerende/”sekundære” behov, herunder akustisk regulering, brandmæssig isolering og en positiv synsoplevelse.

Målgrupper
Byggeri: Kontorer, butikker, hospitaler, lufthavne, skoler, hoteller, konferencecentre og tilsvarende kommercielt eller offentligt byggeri – primært i den nordlige del af Vesteuropa, Mellem- og Fjernøsten.

Tilbage       Produktkatalog       Fotogalleri     

Send e-mail til cb@interfinish.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 15. januar 2010