Startside Feedback Søg Links Kontakt                                               

   

 Startside
Persienner
Plisségardiner
Lamelgardiner
Rullegardiner
Foldegardiner

 

Moderne boliger med specielle vinduer kræver skræddersyede gardiner  

Selv den mest skrå vinkel på et vinduesparti er ikke noget problem for SAKI Interfinish, som tilbyder en lang række specielle Faber gardin-løsninger til moderne boliger, der har mange spændende lysindfald. Alle gardinløsninger fra Faber er speciallavede, så de passer nøjagtigt til den enkelte bolig og familiens livsstil.   

Moderne boliger har ofte spændende lysindfald: vinduer helt til kip, trekantede vinduer, skråvinduer, trapez-vinduer, glaskarnapper osv. Her passer standardgardiner ikke. Der er brug for individuelle, skræddersyede gardinløsninger, som vi er specialist i. Enhver gardinløsning fra SAKI Interfinish er lavet efter mål, og det behøver ikke at koste en formue.  

“Vi synes, at en bolig med spændende vinduer og flot lysindfald “fortjener” en gardinløsning, som passer og understøtter arkitekturen og den valgte boligindretning. Vi leverer den specielle løsning, der kan holde i rigtig mange år”. 

Forskellige gardinløsninger fra Faber kan ses i en stor temabog og i særlige kollektionsbøger hos SAKI Interfinish, der er forhandler af kvalitets solafskærmninger fra Faber, og vi har stor erfaring fra mange års arbejde i branchen. Derfor er vi altid i stand til at give kompetent rådgivning og tilbyde den løsning, der passer bedst til Deres vinduer og pengepung.

Faber Download:  
Persienne brochure Persienne prisliste
Plisségardin brochure Plisségardin prisliste
Lamelgardin brochure Lamelgardin prisliste
Rullegardin brochure Rullegardin prisliste
Foldegardin brochure Foldegardin prisliste
   
Temaer download:  
Urban Bohemian Tema Juicy Jungle Tema
Fjernbetjening brochure City Cool Tema

         

                             

 

 

Persienner    Plisségardiner    Lamelgardiner    Rullegardiner    Foldegardiner 

Send e-mail til cb@interfinish.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 15. januar 2010