Startside Feedback Søg Links Kontakt                                               

   

 Startside
Rockfon Mineraluldlofter
Dampa Aluminiumlofter
Danoline lofter
Gyptone gipslofter

Akustiske lofter lægger låg på alle erhvervs- og institutionsbyggerier

bulletHøje krav til design og lydregulering, mange skjulte installationer i loftet, samt kort byggetid har medvirket til at der i de senere år er blevet udviklet mange spændende loftsystemer til ethvert formål.
bulletFørst når det akustiske loft er monteret og alle installationerne m.v. over loftet er gemt væk, begynder byggeriet at se færdigt ud.
bulletDet er vigtigt, at man har valgt det rigtige loft til opgaven, og vi står gerne til rådighed med praktiske oplysninger.
bulletVi anbefaler generelt at vælge lofter i synlige skinnesystemer, da det minimerer omkostningerne til udskiftning af lofter efter følgeskader fra alle de håndværkere, der senere skal montere eller reparere installationer over loftet. For bygherren betyder det i mange år fremover langt færre omkostninger til reparation af lofterne.

Rockfon Mineraluldlofter

bullet

Rockfon gruppen er en af Europas største producenter af akustiklofter og tilhørende systemer. Sortimentet tilbyder loftløsninger til anvendelsesområder inden for blandt andet administrations-, uddannelses- og sundhedssektoren.

Dampa Aluminiumlofter

bullet

DAMPA er den førende producent og markedsfører af metaloftsystemer. Dampa går forrest inden for udvikling af produkter, løsninger, teknologi og design.

Gyproc gipslofter

bullet

Alle Gyptone loftprodukter er fremstillet af materialer, der kan genbruges og recirkuleres. Gyproc er tilsluttet Dansk Indeklima Mærkning. Gyptone loftprodukter er afprøvede og certificerede i henhold til standarden for loftprodukter.

Danogips lofter

bulletDanoline lofter er udviklede af Danogips, der er Skandinaviens førende producent af gipsplader. Den ekspansive indsats inden for produktudvikling, produktion og markedsføring af bygningskonstruktioner har i årtier gjort selskabet til en respekteret samarbejdspartner.
 

Deres fordel

bulletSAKI Interfinish forhandler og monterer alle monterer alle loftsystemer.
bulletSAKI Interfinish  rådgiver om den løsning, der passer bedst til hver byggeopgave.
bulletSAKI Interfinish giver et samlet tilbud på levering og montering af lofter incl. skørter m.v.
Send e-mail til cb@interfinish.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 15. januar 2010